Bel ons op  0543 - 522 000
SPOED Praktijk [werkdagen 8:00 - 17:00] 0543 - 521 000
SPOED Huisartsenpost [buiten kantoortijden] 0900 - 500 9000

Aanmelden als nieuwe patiƫnt

Op dit moment hebben wij een patiƫntenstop in onze praktijk.

Inschrijven in het kader van gezinshereniging is in overleg wel mogelijk.

Indien u overstapt vanuit een andere huisarts, dient u dit door te geven of te bespreken met uw huidige huisarts. Dit is altijd nodig voor een inschrijving.

Wanneer u al een huisarts in Winterswijk heeft is er akkoord nodig van zowel uw vorige als de nieuwe huisarts voor uw inschrijving. Na de overschrijving vragen we u een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Heeft u nog geen huisarts in Winterswijk en gaat onze praktijk akkoord met uw inschrijving, dan verzoeken wij u dit te melden bij uw vorige huisarts. Zodra de huisarts akkoord gaat met uw inschrijving, verzoeken wij u dit inschrijfformulier in te vullen, zodat wij de belangrijkste gegevens van u hebben.
Wij verzoeken u het formulier in te vullen en dit mee te nemen tijdens het kennismakingsgesprek met uw huisarts, zodat hij uw medische gegevens en voorgeschiedenis goed kan verwerken in uw medisch dossier.

Tevens vragen wij u om een toestemmingsverklaring te ondertekenen voor het doorsturen van de medische gegevens van de vorige huisarts(en) naar de nieuwe huisarts.