Bel ons op  0543 - 522 000
SPOED Praktijk [werkdagen 8:00 - 17:00] 0543 - 521 000
SPOED Huisartsenpost [buiten kantoortijden] 085 - 079 1112

Elektronische inzage patiëntendossier

MijnGezondheid.net

Vanaf heden bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van het nieuwe gezondheidsportaal Mijngezondheid.net. In dit portaal kunt u gebruik maken van verschillende diensten, zoals vragen stellen aan uw zorgverlener via een e-consult, medicatie herhalen en gedeelde labuitslagen bekijken. Ook is het mogelijk via een beveiligde verbinding inzage te krijgen in een gedeelte van uw medische dossier, wanneer uw eigen huisarts dit heeft vrijgegeven. Op dit moment is het wegens het Corona-virus nog niet mogelijk om digitaal een afspraak in te plannen.

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij Huisartsenpraktijk 't Manschot, kunnen een gezondheidsportaal openen op MijnGezondheid.net. U logt in op MijnGezondheid.net met uw DigiD met sms-functie of de DigiD-app. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u opwww.digid.nl.

Hoe opent u een gezondheidsportaal op MijnGezondheid.net?

Ga naar de website www.mijngezondheid.net. Vervolgens klikt u op de grote knop inloggen op de hoofdpagina en logt u in. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal vanwww.mijngezondheid.net inlogt, ondertekent u het contract met uw zorgverlener digitaal. Dankzij deze akkoordverklaring bent u ervan verzekerd dat de uitwisseling van uw gegevens met de praktijk goed en betrouwbaar is geregeld.

Heeft u vragen? Dan kunt u op een ondersteunende pagina viawww.mijngezondheid.net veelgestelde vragen en instructievideo's raadplegen

Heeft u geen uitnodigingsmail ontvangen? Geen probleem, via www.mijngezondheid.net kunt u ook gewoon inloggen en inzage in uw dossier aanvragen.